duunissa.fi (16).png
etusivu_laitteet_uusi_keskikoko_edited.png

TYÖAJANSEURANTA VOI OLLA MYÖS HELPPOA

Työajanseuranta käyttöön alle 10 minuutissa? Duunissa.fi tarjoaa yrityksellenne helpoimman ja nopeimman sähköisen työajanseurannan käyttöönoton.

Työajanseuranta työntekijöittäin, projekteittain ja projektiryhmittäin. Saldot, poissaolot, lomat ja muut työvuorotiedot saman palvelun alta ilman pitkää käyttöönottoprosessia.

Luo tili ja aloita ilmainen 30 päivän kokeilujakso. Ei sitoumuksia eikä luottokortteja.

Tervetuloa käyttämään ihmiselle ymmärrettävää työajanseurantaa.

PlayStoreBadge.png
440px-Download_on_iTunes.svg.png

Miksi Duunissa.fi-työajanseuranta?

Service Name

Describe one of your services

Service Name 

Describe one of your services

Service Name 

Describe one of your services

YLI 800 ASIAKASYRITYSTÄ JA 3 MILJOONAA TEHTYÄ TYÖVUOROA

Finlayson_logo
kolme kaveria logo
universal music group logo
HartwallCapital_logo

MIKSI
DUUNISSA.FI-TYÖAJANSEURANTA?

Duunissa.fi on helppokäyttöinen työajanseuranta, joka tarjoaa ratkaisun niin työntekiöiden kuin projektien työajan seurantaan, lomien ja poissaolojen hallintaan sekä työvuoroihin liittyviin korvauksiin.  Olemme panostaneet siihen, että mobiilin työajanseurannan käyttöönotto ja käyttö ovat mahdollisimman helppoa ja vaivatonta sekä yrityksen pääkäyttäjälle että työntekijälle.

Duunissa.fi haluaa luoda asiakkailleen lisäarvoa automatisoimalla työajanseurantaan ja tuntikirjauksiin liittyviä työvaiheita. Duunissa.fi-työajanseurannan avulla työntekijät lisäävät tuntikirjaukset ajasta ja paikasta riippumatta reaaliaikaisesti yrityksen pääkäyttäjälle tarkasteltavaksi. Lisäpääkäyttäjätunnuksen avulla myös esimerkiksi palkanlaskija pääsee suoraan lataamaan palkka-aineiston yrityksen tililtä.

duunissa.fi-työajanseurannan raportointi
Tuntikirjaukset ikoni

TUNTIKIRJAUKSET

Erittäin helpot sisään- ja uloskirjaukset omalla älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Voit hyödyntää myös kiinteää leimauslaitetta.

Sijaintitiedot ikoni

SIJAINTIOMINAISUUDET

Sijaintirajoitus määrittää leimauksille sallitut alueet ja tarkat GPS-sijaintitiedot työaikaleimauksista on tarkasteltavissa kätevästi karttanäkymästä.

Projektiseuranta ikoni

PROJEKTIT

Luo projekteja ja projektiryhmiä. Kohdista tuntikirjaus projektikohtaisesti ja seuraa projektikohtaista tuntikertymää.

Mobiilikäyttöinen työajanseuranta ikoni

MOBIILI

Käytä työajanseurantaa kätevästi älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella tai muulla verkkoyhteydellä varustetulla mobiililaitteella.

Tuotteet ikoni

TUOTTEET

Työntekijä lisää käyttämänsä tuotteet työvuorokirjauksen yhteydessä, jolloin tuotteiden osalta saadaan ajantasaista seurantaa esimerkiksi projektikohtaisesti.

Työajanseurannan raportit ikoni

RAPORTIT

Kattavat raporttivaihtoehdot mahdollistavat reaaliaikaisen tunti- ja projektiseurannan palkanlaskennan ja laskutuksen tueksi. Lisäpääkäyttäjänä raporttien luontioikeus voidaan antaa esimerkiksi palkanlaskijalle tai kirjanpitäjälle.

MITÄ ASIAKKAAMME SANOVAT

"

Nimetön suunn.malli (30).png

Freshico Puhtauspalvelut on yrityksesi ja taloyhtiösi pitkäaikainen siivouskumppani pääkaupunkiseudulla. Olemme käyttäneet Duunissa-palvelua vuodesta 2017 alkaen. Saimme suosituksen yhteistyöyritykseltämme. Palvelu on todella helppokäyttöinen ja työntekijämme ovat pitäneet siitä. 

 

Tiedon säilytys onnistuu kätevästi, joten erillisestä dokumentoinnista ei tarvitse huolehtia. Pakettihinnoittelu on myös ollut toimiva ratkaisu yrityksellemme osa-aikaisten työsuhteiden vuoksi. Palvelu on selkeä ja mobiilityöajanseurannan käyttö on yksinkertaista opastaa.

LAURA ROSSI

Freshico Puhtauspalvelut

Tutustu: www.freshico.fi

kengurut.jpeg

Muuttopalvelu Kengurut on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun muuttoyritys. Olemme käyttäneet Duunissa.fi-palvelua jo vuodesta 2016 ja yksi palvelun valinnan kriteereistä oli sen nopea ja vaivaton käyttöönotto.

 

Lisäksi olemme saaneet siitä suuren avun työntekijöiden tuntiseurantaan ja huomanneet sen jopa säästävän palkkakustannuksissa, kun tunnit ovat tarkasti ja nopeasti selvillä. Myöskään työntekijöiden aikaa ei tämän avulla mene tuntien erilliseen raportointiin. Voin lämpimästi suositella Duunissa.fi-palvelua työajanseurantaan.

OTSO PÖYHÖNEN

Muuttopalvelu Kengurut

Tutustu: www.kengurut.fi

"

jjjrakennus.jpg

Ihanaa, kun ei tarvitse enää soitella tuntilappujen perään. Palkanlaskenta sujuu nykyään huomattavasti jouhevammin. Työtunnit ovat näkyvillä kätevästi reaaliajassa, joten näen helposti, kuka on töissä ja kuka ei. Palvelu on erittäin helppokäyttöinen. Suosittelen lämpimästi!

MARJO AHONEN
JJJ Rakennus Oy

"

HELPOMPI TYÖAJANSEURANTA!

Rekisteröidy ja aloita 30 päivän ilmainen kokeilujakso.