Ilmainen Excel-lomake työajanseurantaan

Työajanseuranta on Suomen lain mukaan pakottavaa lainsäädäntöä ja jokaisen työnantajan tulee järjestää yrityksen työajanseuranta asianmukaisesti. 

Työajanseurannalle ei ole kuitenkaan asetettu tarkkaa määrämuotoa. Siksi yrityksissäkin käytännöt ovat kirjavia.  Monet työajanseurantaa aloittelevat yritykset hyödyntävät työajanseurannassa aluksi Exceliä tai muuta manuaaliseen tietojensyöttöön pohjaavaa tapaa.

Teimme niille yrityksille, jotka eivät vielä koe tarpeelliseksi sähköiseen työajanseurantaan siirtymistä, ilmaisen tuntiraporttipohjan ladattavaksi omaan käyttöön. Excel-tuntilappua voidaan täyttää joko suoraan Excelin kautta tai tulostaa täytettäväksi käsin.

Yritykset jotka haluavat testata sähköistä työajanseurantaa, voivat ottaa Duunissa.fi-työajanseurantapalvelun ilmaiseksi käyttöön 30 päivän kokeilujaksolle. Kokeilujakso ei sido yritystä mihinkään. 

Lataa valmis Excel-pohja työajanseurantaan ilmaiseksi

Excel-työajanseurantalomake on rakennettu niin, että siihen voidaan merkitä sekä työntekijän työtunteja että projektien tunteja. Lomakkeeseen voidaan merkitä myös lounastauon kesto ja excelissä täytettynä se laskee kokonaistunnit puolestasi vähentäen tauot. Lomaketta voi tietysti myös muokata haluamakseen, jos siitä jotain puuttuu.

Täytä tiedot. Lähetämme latauslinkin sähköpostiisi!

Kiitos! Lähetimme sinulle latauslinkin sähköpostiin.