Kellokortti mobiiliin tuntikirjanpitoon – työajanseuranta asiantuntijatyössä

Kellokorttia tarvitaan edelleen myös asiantuntijatyössä. Yrityksen tarpeisiin soveltuva palvelu auttaa esimerkiksi projektikohtaisessa tuntiseurannassa, helpottaen paitsi laskutusta myös raportointia sekä sisäisesti että yrityksen asiakkaille.

 

Työajan seuraaminen tukee myös asiantuntijoiden hyvinvointia. Moni tekee töitä epäsäännöllisillä työajoilla ja nykyaikainen sähköinen kellokortti auttaa varmistamaan, että myös asiantuntijan lepoajat toteutuvat.

Cat and Working

Kellokortti sovelluksena – Duunissa.fi

Kellokortti on järkevää ottaa käyttöön sovelluksena varsinkin asiantuntijatyössä. Kun työajat voivat joustaa iltoihin ja työtä voidaan tehdä niin toimistolta, kotoa kuin mökiltäkin, täytyy käytettävän järjestelmän sopeutua työelämän muutoksiin. Toimiston vanha kellokorttilaite on syytä päivittää jokaisen työntekijän mukana kulkevaan mobiilisovellukseen.

Helpompaa työajanseurantaa

Hyvä kellokorttijärjestelmä ei ole rasite vaan yrityksen toimintaa tehostava palvelu. Olemme panostaneet Duunissa.fi-palvelun helppokäyttöisyyteen kolmella toimintaamme ohjaavalla tekijällä:

Käyttöönoton täytyy  olla yritykselle nopeaa ja helppoa.

Käytön täytyy olla työntekijälle yksinkertaista, ei ylimääräistä vaivaa synnyttävää.

Raporttien täytyy olla kattavia, mutta helposti lähestyttäviä.

Graphic Designer Desk

Duunissa.fi-kellokorttipalvelun ominaisuudet

Duunissa.fi-palvelusta löydät asiantuntijatyöhön tärkeimmät ominaisuudet. Työaikapankki pitää kirjaa työaikasaldosta, tuntikirjaukset on mahdollista kohdistaa ei työkohteille, työntekijöiden lomat ja poissaolot saadaan samaan palveluun ja yritykselle tiedot ovat käytettävissä selkeiden raporttien kautta. Jos toimistoon halutaan perinteisempää kellokorttia, onnistuu sekin leimauslaitteella, jota voi käyttää rinnan Duunissa.fi-sovelluksen kanssa.

Työajanseurannan tuntikirjaukset

TUNTIKIRJAUKSET

Työajanseurannan sijaintitiedot

SIJAINTITIEDOT

Projektien seuranta työajanseurantapalvelussa

PROJEKTIT

Tuotteiden lisääminen työajanseurantajärjstelmässä

TUOTTEET

Työajanseurannan raportit

RAPORTIT

Tiedotteet työajanseurantasovelluksessa

TIEDOTTEET

Työajanseuranta pitää sisällän työaikapankin

TYÖAIKAPANKKI

Työajanseurantapalveluun voidaa lisät lomat

LOMAKALENTERI

Työajanseurantaan on mahdollista liittää kiinteä leimauslaite

LEIMAUSLAITE

Työajanseurannan mobiilikäyttö

MOBIILI

Työajanseurannan tuntkirjauksiin voidaan lisätä korvaukset

KORVAUKSET

Duunissa.fi-työajanseranna kautta voidan seurata poissaoloja.

POISSAOLOT

Sähköisen kellokortin hyödyt

Työajanseuranta parantaa yrityksen tehokkuutta ja luo yritykselle säästöjä resurssien paremman kohdistumisen kautta. Seuranta ei ole tärkeä ainoastaan työnantajalle, vaan siitä on hyötyä myös työntekijälle. Omia tunteja voi seurata tarkemmin, ylityöt tulee merkatuksi, oman tehokkuuden seuraaminen on helpompaa ja oikeusturva työaikojen suhteen on kunnossa. Lisäksi mobiili työaikakirjaaminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa, kuin esimerkiksi erillisen excel-taulukon ylläpitäminen omana kellokorttina.

Businessman with Electronic Gadgets
Casual Office Meeting

Kenelle kellokorttipalvelu soveltuu?

Duunissa.fi-palvelu soveltuu alasta riippumatta kaikkeen työajan seurantaan ja kaiken kokoisille yrityksille. Asiakkaitamme toimii esimerkiksi markkinoinnin, rekrytoinnin,  tapahtumatuotannon, konsultoinnin ja varainhoidon parissa.

Kellokortti ei ole muuttunut asiantuntijatyössäkään tarpeettomaksi, mutta se on muuttanut muotoaan. Duunissa.fi vastaa tähän muutokseen.