DUUNISSA.FI LEIMAUSLAITE

Duunissa.fi-työajanseurannan leimauslaite

Leimauslaite osana Duunissa.fi-palvelua

 

Duunissa.fi-palveluun on mobiilileimauksen rinnalle mahdollista liittää kiinteä leimauslaite. Varsinaisen laitteen lisäksi tarvitaan soveltuvat RFID-tunnisteet, jotka voidaan tilata leimauslaitteen yhteydessä meiltä.

 

 

Leimauslaitetta voidaan käyttää ainoana leimausmenetelmänä tai limittäin muiden käyttöliittymien kanssa. Työntekijä voi esimerkiksi leimata vuoronsa alkaneeksi leimauslaitteella ja päättää vuoron mobiilisovelluksella.

 

 

Leimauslaite vaatii toimiakseen virtalähteen sekä verkkoyhteyden. Laite on varustettu omalla akulla ja siihen on mahdollista asentaa SIM-kortti, joten tarvittaessa sitä voidaan akun keston puitteissa käyttää myös liikkuvana leimauspisteenä.

Duunissa.fi-työajanseurannan leimauslaite - projektinäkymä

Projektivalinta

Leimauslaitteen asetuksista voidaan määritellä, miten laitetta käytetään projektivalinnan yhteydessä. Laite voidaan asettaa pelkkään sisään- ja ulosleimaukseen, tai kohdistaa se tietylle projektille. Tällöin työntekijän aloittaessa työvuoron, kirjautuvat työtunnit automaattisesti ennalta määriteltyyn projektiin.

Leimauslaitekohtaisesti voidaan ottaa käyttöön myös työvuoron hallintapainikkeet. Tällöin työntekijä voi valita haluamansa projektin sekä luonnollisesti vaihtaa projektia kesken työvuoron. Hallintapainikkeista myös aloitetaan ja lopetetaan tauot ja matkat.

MITEN ALKUUN?

1.

Lisää uusi leimauslaite pääkäyttän asetuksista.

2.

Lisää RFID-tunnisteet työntekijöiden tietoihin.

3.

Asenna Duunissa.fi-leimauslaite kohteeseen.

4.

Liitä laite verkkoon ja kirjaudu sovellukseen leimauslaitetunnuksella.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Kiitos, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!