Duunissa-tausta.png

ASIAKKAITAMME

RAKENNUSALA

Ripatti-logo-2021-FINAL.png
länsirajan rakennussaneeraus logo.jpg
sjoman logo.png
sarjametalli-sisailmapalvelut-logo.png

"

jjjrakennus.jpg

Ihanaa, kun ei tarvitse enää soitella tuntilappujen perään. Palkanlaskenta sujuu nykyään huomattavasti jouhevammin. Työtunnit ovat näkyvillä kätevästi reaaliajassa, joten näen helposti, kuka on töissä ja kuka ei. Palvelu on erittäin helppokäyttöinen. Suosittelen lämpimästi!

MARJO AHONEN
JJJ Rakennus Oy

TEOLLISUUS & TUOTANTO

caverion_logo_blue_large.png
novosan_mv.png
Nordqvist_Logo_2020_200x_2x_2f032202-a653-463d-a252-7be6c409960c_220x.png
Nipere_logo.png

JULKISHALLINTO, KOULUTUS & JÄRJESTÖT

centrum balticum.jpg
spkl_rgb_web.png
erilaisten oppijoiden liitto logo.jpg
logo_hailuoto.png

"

Alphabet Cubes

Gastroboda on yksityisiä päivähoitopalveluita tarjoava yritys. Otimme Duunissa.fi-palvelun käyttöön alkuvuodesta 2019 saatuamme suosituksen palvelusta. Palvelun käyttöönotto oli helppoa ja mutkatonta, jonka lisäksi olemme olleet asiakaspalveluun tyytyväisiä.

 

Kysymyksiin on aina saanut vastauksen nopeasti ja henkilökohtainen käynti yrityksessämme auttoi työntekijöitämme pääsemään helposti palveluun sisään. Helppokäyttöisyys ja selkeys ovat palvelun ehdottomia plussia ja voin suositella palvelua ehdottomasti muillekin. Kiitos kuluneesta ja työniloa Duunissa.fi-porukalle.

SARA JUHOLA
Gastroboda Oy

KULJETUS JA LOGISTIIKKA

kuuskanta-logo.png
expeditors logo_edited.png
muuttopalvelu movecon logo.png
ilp_logo_header.png

"

kengurut.jpeg

Muuttopalvelu Kengurut on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun muuttoyritys. Olemme käyttäneet Duunissa.fi-palvelua jo vuodesta 2016 ja yksi palvelun valinnan kriteereistä oli sen nopea ja vaivaton käyttöönotto.

 

Lisäksi olemme saaneet siitä suuren avun työntekijöiden tuntiseurantaan ja huomanneet sen jopa säästävän palkkakustannuksissa, kun tunnit ovat tarkasti ja nopeasti selvillä. Myöskään työntekijöiden aikaa ei tämän avulla mene tuntien erilliseen raportointiin. Voin lämpimästi suositella Duunissa.fi-palvelua työajanseurantaan.

OTSO PÖYHÖNEN
Muuttopalvelu Kengurut

Tutustu: www.kengurut.fi

ASIANTUNTIJAPALVELUT

premiumgroup.jpeg
lafokapital.jpeg
Selekta_logo.png
mainos-visitor.png

"

jonna.jpg

Palvelun helppous viehättää. Leimaukset onnistuvat todella helposti. Duunissa.fi on tehostanut toimintaamme huomattavasti tuntiseurannan ja palkanlaskennan osalta. Yrittäjänä koen, että Duunissa.fi poistaa kokonaisen työvaiheen itseltäni, jolloin aikaa säästyy muihin asioihin. 

JONNA JÄÄSKELÄINEN
Kontrasti Oy

TAPAHTUMAT & MATKAILU

arctic lifestyle.png
ves_event_solutions_logo_edited.png
eräsusi_edited.png
kilpissafarit_logo_edited.png

SIIVOUS

chagua_edited.png
TAF-clean-Logo.png
logo_small.png
klv_logo_2017_600px_edited.png

"

Nimetön suunn.malli (30).png

Freshico Puhtauspalvelut on yrityksesi ja taloyhtiösi pitkäaikainen siivouskumppani pääkaupunkiseudulla. Olemme käyttäneet Duunissa-palvelua vuodesta 2017 alkaen. Saimme suosituksen yhteistyöyritykseltämme. Palvelu on todella helppokäyttöinen ja työntekijämme ovat pitäneet siitä. 

 

Tiedon säilytys onnistuu kätevästi, joten erillisestä dokumentoinnista ei tarvitse huolehtia. Pakettihinnoittelu on myös ollut toimiva ratkaisu yrityksellemme osa-aikaisten työsuhteiden vuoksi. Palvelu on selkeä ja mobiilityöajanseurannan käyttö on yksinkertaista opastaa.

LAURA ROSSI
Freshico Puhtauspalvelut

Tutustu: www.freshico.fi

VÄHITTÄISKAUPPA

maricken.png
tempur_edited.png
Retkitukku_edited.png
onseason_edited.png

URHEILU & LIIKUNTA

AKK logo.jpg
cheer stars ry.png
hirvihaara_logo300.jpg