Tuntikirjaukset sähköisenä mobiilisovelluksena

Tuntikirjausten tekeminen ei ole menettänyt merkitystään, vaikka työn tekemisen luonne on muuttunut voimakkaasti viime vuosina, eikä vähiten teknologisen kehittymisen myötä. Yrityksillä on nykyisin valittavana monia erityyppisiä palveluita ja niiden sisällä vielä palvelukokonaisuuksia. Pääasia on, että tuntikirjaussovellus vastaa yrityksen tarpeisiin ja on helppo sekä intuitiivinen käytettävä. Tuntikirjausten tekeminen ei saa olla paikasta riippuvaista ja siksi on tärkeää, että palvelua voidaan käyttää niin toimistolla, etätöissä kuin liikkeelläkin. 

 

Kuin  tuntikirjaukset kohdistetaan suoraan esimerkiksi projektikohtaisesti, helpotetaan paitsi laskutusta myös raportointia sekä sisäisesti että yrityksen asiakkaille. Lisäksi tuntikirjausten luotettava seuraaminen tukee myös työntekijöiden hyvinvointia auttamalla varmistamaan, että tarvittavat lepoajat toteutuvat.

tuntikirjaus päällä duunissa.fi

Tuntikirjaukset, lomat ja korvaukset sähköisesti – Duunissa.fi

Sähköinen tuntikirjaus on järkevää ottaa käyttöön varsinkin toimistotyössä. Kun työajat voivat joustaa iltoihin ja työtä voidaan tehdä niin toimistolta, kotoa kuin mökiltäkin, täytyy käytettävän järjestelmän sopeutua yrityksen toimintatapoihin. Tuntikirjaussovellus on työntekijöiden käytettävissä sekä mobiili- että web-sovelluksena, jonka lisäksi toimistossa voidaan tarvittaessa käyttää edelleen kiinteää leimauslaitetta rinnalla.

Helpompaa työajanseurantaa

Hyvä tuntikirjaussovellus ei ole rasite vaan yrityksen toimintaa tehostava palvelu. Olemme panostaneet Duunissa.fi-palvelun helppokäyttöisyyteen kolmella toimintaamme ohjaavalla tekijällä:

Käyttöönoton täytyy  olla yritykselle nopeaa ja helppoa.

Käytön täytyy olla työntekijälle yksinkertaista, ei ylimääräistä vaivaa synnyttävää.

Raporttien täytyy olla kattavia, mutta helposti lähestyttäviä.

Duunissa.fi – sähköisen tuntikirjauksen ominaisuudet

tuntikirjaukset pääkäyttäjäpuolella duunissa.fi

Duunissa.fi-palvelusta löydät toimistotyön tärkeimmät ominaisuudet. Työaikapankki pitää kirjaa työaikasaldosta, tuntikirjaukset on mahdollista kohdistaa ei työkohteille, työntekijöiden lomat ja poissaolot saadaan samaan palveluun ja yritykselle tiedot ovat käytettävissä selkeiden raporttien kautta. Jos toimistoon halutaan perinteisempää kellokorttia, onnistuu sekin leimauslaitteella, jota voi käyttää rinnan Duunissa.fi-sovelluksen kanssa.

Työajanseurannan tuntikirjaukset

TUNTIKIRJAUKSET

Työajanseurannan sijaintitiedot

SIJAINTITIEDOT

Projektien seuranta työajanseurantapalvelussa

PROJEKTIT

Tuotteiden lisääminen työajanseurantajärjstelmässä

TUOTTEET

Työajanseurannan raportit

RAPORTIT

Tiedotteet työajanseurantasovelluksessa

TIEDOTTEET

Työajanseuranta pitää sisällän työaikapankin

TYÖAIKAPANKKI

Työajanseurantapalveluun voidaa lisät lomat

LOMAKALENTERI

Työajanseurantaan on mahdollista liittää kiinteä leimauslaite

LEIMAUSLAITE

Työajanseurannan mobiilikäyttö

MOBIILI

Työajanseurannan tuntkirjauksiin voidaan lisätä korvaukset

KORVAUKSET

Duunissa.fi-työajanseranna kautta voidan seurata poissaoloja.

POISSAOLOT

Sähköinen tuntikirjaus ja laki

Työajanseuranta on Suomen lain mukaan pakottavaa lainsäädäntöä ja jokaisen työntekijän työajasta on pidettävä reaaliaikaista seurantaa. Laki ei ota kantaa siihen, miten tuntikirjausten merkintä ja seuranta tulisi järjestää. Duunissa.fi-palvelunkin olemassaolo kuitenkin perustuu sille näytölle ja palautteelle, että sähköinen tuntikirjaussovellus parantaa yrityksen tehokkuutta ja luo yritykselle säästöjä resurssien paremman kohdistumisen kautta. Tuntikirjausten seurantaa tulisikin tarkastella vähemmän pakon ja enemmän hyötyjen kautta.

Law Books
Public Work Space

Kenelle sähköinen tuntikirjaus soveltuu?

Duunissa.fi-palvelu soveltuu alasta riippumatta kaikkeen työajan seurantaan ja kaiken kokoisille yrityksille. Asiakkaitamme toimii esimerkiksi markkinoinnin, rekrytoinnin,  tapahtumatuotannon, konsultoinnin ja varainhoidon parissa.

Työajanseuranta ei ole muuttunut toimistoissa tarpeettomaksi, mutta se on muuttanut muotoaan. Duunissa.fi vastaa tähän muutokseen.